top of page

Retourneren

Retourneren kan binnen de 14 dagen na aankoop. Na het annuleren van je bestelling heb je nogmaals 14 dagen de tijd om je artikel(en) retour te sturen. Na ontvangst van je retourzending krijg je het aankoopbedrag teruggestort op je rekening. Eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending worden bij een volledige retourzending ook teruggestort. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening, tenzij er sprake is van een door ons gemaakte fout of een defect.

Voorwaarden

Voor het retourneren gelden de volgende voorwaarden:

– De verzegeling is niet verbroken.
– Het artikel en de verpakking zijn in oorspronkelijke staat.
– Het artikel en de verpakking zijn onbeschadigd.
– Het artikel is ongebruikt.

Uitzonderingen

Let op: Conform artikel 10 lid 8 van de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel zijn er een aantal uitzonderingen op het herroepingsrecht.

De volgende artikelen kunnen alleen retour gezonden worden indien de verpakking nog gesealed en/of ongeopend is:

– Bijtringen
– Bijtspeelgoed

Bovengenoemde artikelen kunnen alleen retour gestuurd worden wanneer deze defect blijken te zijn. Defecten dienen binnen 14 dagen na ontvangst gemeld te worden bij ontwikkelingsspeelgoed.nl door even te bellen of te e-mailen met onze klantenservice. Print vervolgens het retourformulier uit en beschrijf het defect en voeg het formulier bij de retourzending. In alle garantie gevallen zullen wij het desbetreffende product vervangen door een nieuw exemplaar.

Let op:
Voldoet je retourzending vanwege hygiënische redenen niet aan ons retourbeleid, dan zijn wij genoodzaakt het pakketje terug te sturen naar je adres. De kosten om het pakket naar je terug te sturen worden in rekening gebracht.

Retourprocedure

Wanneer je een artikel wilt retourneren kun je het retourformulier downloaden, afdrukken en zo volledig invullen. Voeg altijd het ingevulde retourformulier bij de retourzending.

Stuur de retourzending inclusief retourformulier binnen 30 dagen retour naar:

Prikkels & Dragen

T.a.v. Retouren Webshop
Ouwegemsesteenweg 72

9750 Kruisem (Ouwegem)

 

Afhandeling retouren

Na ontvangst en controle van je retourzending, zal het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort worden op je rekening.

Ruilen

Wilt u liever een ander artikel? Stuur dan uw bestelling retour en plaats een nieuwe bestelling. Dit is zowel voor jou als voor ons een stuk makkelijker en sneller! Op deze manier hoef je namelijk niet meer te wachten tot wij jouw retourzending hebben ontvangen en verwerkt. Ook hoeven wij nu geen betaallink te sturen voor de verzendkosten om een nieuw artikel toe te sturen. Zo kunnen wij jou sneller helpen en heb jij het gewenste artikel een stuk sneller in huis!

bottom of page